Judit
2 °C
7 °C

Ocsmány módon utánozta a barcás Suárezt a salvadori

2017.07.20. 10:19

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban az Egyesült Államok 2-0-ra legyőzte Salvadort CONCACAF-aranykupa mérkőzésen.

A meccs legkülönösebb része az volt, ahogy a salvadori védők próbálták elterelni az amerikaiak figyelmét a labdáról, és addig csípték, harapták őket, amíg néhányuk a földön terült el. Ebben is a salvadori Romero vitte a prímet a második félidőben.

A salvadori belső védő az 56. percben olyat tett, amilyet 11 éve nem láttunk. Akkor Zidane-t csípte mellbimbón Materazzi, és láttuk, annak mi lett a vége. Most Romero Altidore-t fogta, de unortodox megoldást választott, amikor hátulról átölelte, és jó erősen megcsípte az amerikai mellbimbóját. Ez annyira fájt az amerikai támadónak, hogy térdre rogyott tőle, majd felpattant, és a könyökével kicsit meglökte ellenfelét, aki ripacskodva hanyatt esett. Sportszerűtlenség lvl 99. 

Két perccel később Romero radikálisabb megoldást választott, és beleharapott Altidore-be, amitől a támadó elterült.

Romero a 82. percig vívhatta privát háborúját, akkor sárga lapot kapott. De más is kaphatott abból a szerből, amiből Romero, ugyanis a meccs vége felé Darwin Cerén vette át a stafétabotot, és a kapu előtt lapockán harapta Omar Gonzalest. Ő nem volt ehhez hozzászokva, hiszen meglepetésében azt se tudta, hogy mit reagáljon: összeessen, a bírónak kiabáljon, vagy a labdára figyeljen?

Ilyenért két éve a FIFA Suárezt kilenc meccsre tiltotta el, és nem lennénk meglepve, ha ezeknek az eseteknek is lenne következménye.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?