Erzsébet
1 °C
4 °C

A Barca egyet lepasszol a sok létszám fölöttiből

2017.09.08. 10:19

André Gomes, Arda Turan, Thomas Vermalen, ők mind a Barcelona nyakán maradtak az átigazolási szezonban, az új edző, Ernesto Valverde egyikükkel sem számol igazán, de a klubvezetésnek nem sikerült egyiküktől sem megszabadulni.

Ardára maradt egy kis esély, mert a török piac csak péntek este zár, és a barcelonai sajtó szerint sikerül is kölcsönadni két szezonra a Galatasaraynak. Az átigazolást kicsit nehezíti, hogy a 30 éves támadó sérült, bár csak húzódása van.

Lényeg a lényeg, péntek estére újra nevelőklubjáé lesz, ahonnan 2011-ben az Atleticóhoz igazolt. Innen ment a Barcába 2015 nyarán, de fél évig nem játszhatott a klub büntetése miatt, így valójában csak másfél szezont töltött a keretben.

Neymar cseréjeként tudták csak használni, így sok sót nem evett meg, de van például mesterhármasa a Barcában, múlt ősszel a Celticnek lőtt hármat, ráadásul csereként.

UPDATE: Péntek délután az egyik újság megszólaltatta a Galata egyik igazgatóját, aki azt mondta, ők már nem igazolnak senkit, azaz lehet, hogy Arda Turan nem megy sehova. A török igazolási szezon európai idő szerint este 11-kor zár, addig kiderül, mi lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?