Sára, Márió
-4 °C
4 °C

A Barca egyet lepasszol a sok létszám fölöttiből

2017.09.08. 10:19

André Gomes, Arda Turan, Thomas Vermalen, ők mind a Barcelona nyakán maradtak az átigazolási szezonban, az új edző, Ernesto Valverde egyikükkel sem számol igazán, de a klubvezetésnek nem sikerült egyiküktől sem megszabadulni.

Ardára maradt egy kis esély, mert a török piac csak péntek este zár, és a barcelonai sajtó szerint sikerül is kölcsönadni két szezonra a Galatasaraynak. Az átigazolást kicsit nehezíti, hogy a 30 éves támadó sérült, bár csak húzódása van.

Lényeg a lényeg, péntek estére újra nevelőklubjáé lesz, ahonnan 2011-ben az Atleticóhoz igazolt. Innen ment a Barcába 2015 nyarán, de fél évig nem játszhatott a klub büntetése miatt, így valójában csak másfél szezont töltött a keretben.

Neymar cseréjeként tudták csak használni, így sok sót nem evett meg, de van például mesterhármasa a Barcában, múlt ősszel a Celticnek lőtt hármat, ráadásul csereként.

UPDATE: Péntek délután az egyik újság megszólaltatta a Galata egyik igazgatóját, aki azt mondta, ők már nem igazolnak senkit, azaz lehet, hogy Arda Turan nem megy sehova. A török igazolási szezon európai idő szerint este 11-kor zár, addig kiderül, mi lesz.