Ákos, Bátor
4 °C
11 °C

Minél többször nézzük, annál zseniálisabb húzás

2017.09.10. 11:49

A Bayern München meglepő vereséget szenvedett a Bundesliga szombati fordulójában, a Hoffenheim 2-0-ra verte Carlo Ancelotti csapatát.

Az előző bajnokságban negyedik Hoffenheim első találatáról már eddig is sokat vitatkoztak az értékelő műsorokban - előkeresték a paragrafusokat -, és még biztosan sokat is fognak. A Bundesligában ugyanakkor van videóbíró, és nem kifogásolták ezt a pazar akciót.

A videón tökéletesen látszik, hogy Hummels ugyan kintről rúgta előre a labdát, de a pályára, ezért két labda is volt egyszerre a játéktéren, igaz a két térfélen, nem zavarta egymást.

Kramaric zsenialitása ugyanakkor, hogy azonnal bedobja a labdát, nem érdekli, mi történik a másikkal. A 26 éves Uth nagy lendülettel érkezik, számít arra, amire a kényelmesen visszalépő Hummels és a Bayern-védők nem, hogy a játékvezető nem avatkozik közbe, és engedi a játék felgyorsítását.

A Hoffenheim ritka furcsa gólja

Uth ráadásul tökéletesen oldja meg a helyzetet, és bal külsővel a rövid sarokba lövi a labdát, Neuer tehetetlen.

A második gólt is Uth lőtte, arról nem vitatkozott senki. Elég valószínű, hogy ő lesz a forduló játékosa is.

A Hoffenheim 7 ponttal a második - gólkülönbséggel szorult a Dortmund mögé, és azza előzi a Hannovert -, a Bayern hattal az ötödik, a német bajnokságban már nincs 100 százalékos csapat.