Erzsébet
1 °C
4 °C

Minél többször nézzük, annál zseniálisabb húzás

2017.09.10. 11:49

A Bayern München meglepő vereséget szenvedett a Bundesliga szombati fordulójában, a Hoffenheim 2-0-ra verte Carlo Ancelotti csapatát.

Az előző bajnokságban negyedik Hoffenheim első találatáról már eddig is sokat vitatkoztak az értékelő műsorokban - előkeresték a paragrafusokat -, és még biztosan sokat is fognak. A Bundesligában ugyanakkor van videóbíró, és nem kifogásolták ezt a pazar akciót.

A videón tökéletesen látszik, hogy Hummels ugyan kintről rúgta előre a labdát, de a pályára, ezért két labda is volt egyszerre a játéktéren, igaz a két térfélen, nem zavarta egymást.

Kramaric zsenialitása ugyanakkor, hogy azonnal bedobja a labdát, nem érdekli, mi történik a másikkal. A 26 éves Uth nagy lendülettel érkezik, számít arra, amire a kényelmesen visszalépő Hummels és a Bayern-védők nem, hogy a játékvezető nem avatkozik közbe, és engedi a játék felgyorsítását.

Uth ráadásul tökéletesen oldja meg a helyzetet, és bal külsővel a rövid sarokba lövi a labdát, Neuer tehetetlen.

A második gólt is Uth lőtte, arról nem vitatkozott senki. Elég valószínű, hogy ő lesz a forduló játékosa is.

A Hoffenheim 7 ponttal a második - gólkülönbséggel szorult a Dortmund mögé, és azza előzi a Hannovert -, a Bayern hattal az ötödik, a német bajnokságban már nincs 100 százalékos csapat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?