Ödön
2 °C
11 °C

Messi felpörgött: 3 bábu és egy kötény

2018.01.22. 08:27

Le volt már játszva a vasárnap esti Betis-Barca, 4-0-ra mentek Messiék a 86. percben, amikor az argentin messze visszajött labdáért a saját térfelére. Majdnem a tizenhatosuknál kapta meg a labdát, a sevillai támadók presszionálták, megpróbáltak letámadni a becsületgólért. Nem sikerült eredményesen.

Messi kereste a kihívást, saját kezébe vette a dolgot: az első csatárt két irányváltással lerázta, a második nem tudott neki belépni, a harmadik becsúszását kivédte, ekkorra visszaért az első, de azt meg bebőrözte. Aztán futott még egy kicsit, és egy hosszabb passzal indította a támadást.

Az egész Barcának nagy második félideje volt, a 0-0-ás első után a 60. és a 90. perc között lőttek ötöt, Messi kettőt vállalt. 19 bajnoki gólnál jár a szezonban, de a szintén duplázó Luis Suarez már feljött mögé, 15-tel áll. Messinek 9 gólpassza is van.

Csütörtökön Barca-Espanyol a kupában, a vendégcsapat kezd 1-0-ás előnyről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?