Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Korhut: Valami megtört a válogatottnál

2018.02.01. 09:15

A Nemzeti Sportnak adott interjút a magyar válogatott védője, Korhut Mihály, aki többek között beszélt arról, hogy mit éltek át az elmúlt évben a csapatnál. 

"Csak annyit éreztem, hogy valami megtört a csapatnál. Az első vb-selejtezőn gól nélküli döntetlent játszottunk Feröeren, utána hazai pályán kikaptunk Svájctól, és valami megváltozott. A szövetségi kapitány ugyanaz maradt, az Eb-n szereplő játékosok nagy része is ott volt, de valami mégis eltört" - mondta a történtekről.

Korhut elismerte, hogy néhány nagyon kínos eredmény becsúszott, de azon lesznek az idén, hogy ezt feledtessék a szurkolókkal.

A Nemzetek Ligáját jó kezdeményezésnek tartja, de neki sem teljesen tiszta a rendszer.  "Ha valaki elém rakná az összes csoportot, és azt kérné, magyarázzam el, hogyan lehet kijutni az Eb-re, nem biztos, hogy sikerülne. Az viszont jó ötlet, hogy felkészülési mérkőzések helyett tétmeccseket játszunk, és ne feledjük el, hogy ez a sorozat is esélyt kínál arra, hogy kijussunk az Eb-re".