Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Griezmann saját közönségét intette csendre

2018.02.06. 08:06

Nem szórja a gólokat ebben a szezonban Antoine Griezmann. Az Atlético-csatárnak 27 meccsen 11 gólja van, a bajnokságban csak hét.

Nem lőtt vasárnap este a Valenciának sem, 1-0-ra azért nyertek. A 90. percben egy kontrából talán betalálhatott volna, de ígéretes akció helyett visszafordult a felezővonalnál, és inkább hátrapasszolt. Az új Atleti-stadion közönsége meg kifütyülte.

Griezmann annyira felháborodott, hogy csendre intette saját drukkereit, majd rájuk is legyintett, és kikiabált a tribünre. Ritkán látni, hogy valakinek a saját szurkolóival gyűlik meg a baja, és azt ennyire látványosan szóvá is teszi.

A francia nincs igazán jóban mostanában az Atlético-rajongókkal, talán mert felmerült, hogy a Barcelona csábítja, sőt az is, hogy már tárgyaltak is. A Barca közleményt is adott ki, hogy ez nem igaz, az meg végképp nem, hogy megállapodtak volna a nyári átigazolásáról.

Kicsit gyanús azért, hogy a Barcánál a most érkezett rekordvétel Philippe Coutinho nem a szabad 7-es mezt, hanem a 14-est választotta, amit épp csak levetett a Kínába igazoló Mascherano. Griezmann az Atlético Madridban szintén 7-esben játszik.