Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Egymillióba fájt a diósgyőri szurkolók huhogása

2018.03.15. 17:27

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 15-én sem pihent, amit leginkább Diósgyőrben bánhattak, mivel a testület súlyos büntetést szabott ki a DVTK-ra a csapat szurkolóinak Székesfehérváron tanúsított viselkedése miatt. 

Az magyar labdarúgó-szövetség honlapja szerint:

  • A FEB (Fegyelmi Bizottság) a Videoton FC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) és szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért („huhogás”) 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
  • A Videoton FC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Fehérvárt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) és mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
  • DVSC–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.