Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sallainak megtiltották, hogy beszéljen Leekens vádjáról

2018.03.21. 09:13

A magyar labdarúgó-válogatott kapitánya, Georges Leekens világos magyarázatot adott, miért nem került be a ciprusi bajnok Apoel játékosa, Sallai Roland a kazahok ellen készülő keretbe.

Amikor még Leekens csak megfigyelő volt, a magyar szélső sérültet jelentett Costa Rica ellen, ám pár nap múlva már játszott a klubjában, és a belga kapitány ezt úgy értékelte, tudott volna játszani a válogatottban is.

A 20 éves Sallai Rolandot a Nemzeti Sport megkérdezte volna a helyzetről, de az Apoel megtiltotta, hogy nyilatkozzon. Koncentráljon csak a klubjára, illetve a bajnokságra, noha Cipruson is szünet van.

Leekensnek egyébként tetszik a magyar futball jelenlegi legnagyobb ígéretének játéka, és nyilván azt reméli, tanul az esetből.

Sallai hat BL-meccsen jutott szóhoz az Apoelben, a Real, a Dortmund és a Tottenham volt a csoportban, de egy meccsen sem játszott végig. Három sárga lapot gyűjtött, ami kicsit soknak tűnik, hiszen mégiscsak támadóról van szó.