Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorsan vezettünk, majd mindent kihajítottunk

2018.04.13. 09:23

Gulácsi Péter bravúrjai ellenére is 5-2-re veszített az RB Leipzig a francia Marseille otthonában. Mivel csak 1-0-s előnyt vittek, ezért kiestek.

A magyar válogatott kapusa az utolsó percben felment egy szögletnél, ha gólt lőnek, akkor ők a továbbjutók. A rivális ezt is kihasználta, így állították be a végeredményt.

A klub honlapján a 28 éves kapus így nyilatkozott.

"Nagyon csalódott vagyok, nagy esélyt szalasztottunk el. Gyorsan vezettünk, de utána mindent kidobtunk, stabilak akartunk maradni. Azokkal a hibákkal, amiket elkövettünk, a nemzetközi szinten megengedhetetlenek"

- jelentette ki.

Edzője arról beszélt, nem könnyű megemészteni, hogy ilyen kedvező pozíciót, vagyis összesítésben kétgólos előnyt, ilyen könnyedén adott el a csapata, és ez egy nagyon keserű este lett.

Gulácsi lehetett volna Gera Zoltán a következő magyar, aki nyolc év múlva bejut az Európa Liga elődöntőjébe.

Korábbi csapata, a Salzburg bement a négybe, az UEFA-nak viszont így könnyebbséget jelentett, hogy a Red Bullhoz kötődő két csapat végül nem kerülhet össze az elődöntőben.