Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Conte: A City évekre bebetonozza magát az élen

2018.04.18. 18:24

Antonio Conte, a Chelsea vezetőedzője szerint a bajnok Manchester City évekig uralhatja az angol futballt.

"A Manchester City olyan klub, amely folytathatja a domináns szerepet és a győzelmeket, nem csak Angliában, de a Bajnokok Ligájában is harcolhat az első helyért. Nagyon erős egyesület, és jó játékosokból álló remek csapat, amely további fejlődés előtt áll" - nyilatkozta az olasz tréner.

A City bajnoki címe vasárnap vált biztossá, amikor a Manchester United hazai pályán meglepetésre 1-0-ra kikapott az utolsó West Bromwich Albiontól a Premier League 34. fordulójában.

A Chelsea továbbra is a BL-csoportkörbe jutást jelentő negyedik helyért harcol. Hátránya 33 meccs után nyolc pont a Tottenham Hotspur mögött, amely már 34 mérkőzést játszott.

Conte elismerte, hogy nem ők a versenyfutás esélyei, de felszólította a játékosait, hogy harcoljanak, amíg matematikailag van lehetőségük a negyedik helyre. (MTI)