Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két szabadot lőtt be egy meccsen a Bilbaónak az exújpesti

2018.04.24. 17:08

A Bilbao-Levante spanyol bajnoki egyik hőséről már írtunk, de a meccset 3-1-re nyerték a vendégek, így akadt egy másik főszereplő is: a volt újpesti középpályás, Enisz Bardi.

A macedón 10-es múlt nyárig, három éven át játszott az NB I.-ben, akkor igazolta le a spanyol első osztály egyik friss feljutója.

A 22 éves remek szezont fut a világ legerősebb bajnokságában, a bilbaói volt a legjobb meccse eddig: a 43. és a 45. percben is belőtt egy-egy szabadrúgást. Ezzel megfordította a meccset, és elindította a győzelem felé a Levantét.

A két szabad szinte szakasztott egyforma volt, az elsőt kissé benézte a liga egyik legjobb kapusa, Kepa, a másodiknál viszont nem sok esélye volt a rövidre csavart labdára. Nézzék a közelin, hogy állt és hogy megfeszült Bardi teste a lövés pillanatában - ez világklasszis mozdulat.

Bardinak már 6 gólja van a bajnokságban, a győzelemmel a Levante 9 pontra távolodott el a kiesőhelytől, és már csak 12 pontot lehet szerezni.