Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pezsgővel ünnepelt Dárdai Palkó? Dehogy, ment az ágyába

2018.04.30. 11:54

A berlini Morgenpost is kiemelten foglalkozott azzal, hogy a magyar edző fia, a Dárdai Palkó a BL-győztes Salomon Kalou helyére állhatott a 71. percben az Augsburg elleni, 2-2-vel zárult bajnokin. Ez volt az első bajnokija.

A szélső az Európa Ligában már bemutatkozott, a Bundesligában most kapta meg az első meccsét, három nappal 19. születésnapja után.

Édesapjától megkérdezték, pezsgővel ünnepelhet-e vagy esetleg egy pohár magyar vörös borral?

„Megy az ágyba, mert az U19 fontos meccset játszik vasárnap, neki pedig ott kell lennie a csapatban” – hangzott a 42 éves magyar edző válasza.

Palkónak egyébként nem sikerült jól a korosztályos derbi a Werder ellen, mert a brémaiak 4-0-ra nyertek. Ám ennél fontosabb feladat vár rá: az érettségi. Addig nem is szeretne beszélni a futballról, jövőjéről.

Dárdai család a 44. olyan család, amelyikből az apa és a fiú is bemutatkozik a Bundesligában. Íme a gyűjtés, kik voltak előttük. Klinsmann gyereke még nem debültált - benne van a Hertha keretében -, ezért őket kihúztuk a felsorolásból, ahogy egyelőre a Hoogma családot is.

"Nekem a legnehezebb, mert apaként is felelős vagyok a későbbi karrieréért. Már betehettem volna korábban, az edzéseken mutatott teljesítményével ugyanis rászolgált. De az apámtól azt is megtanultam, hogyan segíthetem a későbbi boldogulását" - idézte a Bild az edzőt.

Davie Selke annyit mondott a meccs után, hogy elragadóan dolgozott egész héten, és megérdemelte, hogy helye legyen a csapatban. A kiállítást egyébként a meccs végén ő harcolta ki.

Dárdai Pál szerint az a legfontosabb a hátralévő két meccsen, hogy nyerjenek. Nem tetszett neki, hogy most is megindultak a hírek arról, hogy az Európa Ligára is odaérhet a csapata.

„Ha megverjük a Lipcsét az utolsó fordulóban, a drukkereink jó érzésekkel mennek haza, és akkor nagyobb kedvvel jönnek vissza a következő idényre is” – összegzett.