Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Hatalmas kópé volt az erdélyi bíró a Román Kupa elődöntőjében

2018.05.11. 17:36

Kovács István, nagykárolyi származású FIFA-bíró óriási troll volt a Román Kupa elődöntőjének csütörtök esti visszavágóján. Románia egyik legmagasabban jegyzett játékvezetője a Gaz Metan–Hermannstadt-mérkőzésen egy kicsit másként használta a habspray-t, mint szokásos.

Kovács egy szabálytalanság helyszínére tartva huncut mozdulattal arcon permetezte a Gaz Metan ártatlanságát bizonygató játékosát. Elsőre véletlennek tűnhet a dolog, de ha jól megnézzük a felvételt, akkor több mint gyanús, hogy szándékos volt.

Miután elővette a flakont, Kovács gondosan megnézte, hogy merre áll a szórófej, majd amikor elhaladt a játékos mellett, csípőből célozva spriccelt. Ráadásul séta közben többször is rápillantott a játékosra, mint aki készül valamire.

A futballista meglepődött a habon, kérdőn nézett a bíróra, aki mintha elnézést kérőn intett volna vissza neki, hogy véletlen volt.

De az is lehet, hogy túl sokat látunk a jelenetbe, és egyszerű bakiról van szó, a bíró csak ki akarta próbálni, hogy működik-e az eszköz.

Ami viszont biztos, a meccset a másodosztály második helyén álló, idegenben játszó Hermannstadt nyerte 3-2-re, és így 3-3-as összesítéssel, több idegenben lőtt góllal bejutott a Román Kupa döntőjébe. A Hermannstadt  egyébként önmagában is nagy sztori, a 2015-ben alapított csapat négy év alatt juthat fel a negyedik osztályból az élvonalba, a kupadöntőig pedig négy első osztályú csapatot vert ki.

De vissza az eredeti kérdéshez:

Ön szerint szándékosan fújta habbal arcon a játékost a bíró?

  • 4883
    Igen
  • 1032
    Nem

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!