Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

20 éve német bajnok volt, most megy a harmadik ligába

2018.05.13. 08:23

Húsz éve május elején a Kairserslautern újoncként megnyerte a Bundesligát, miután a Wolfsburg ellen 4-0-ra nyert az utolsó előtti fordulóban.

Az utolsó körben a Lautern Hamburgban 1-1-re végzett. Otto Rehhagel a huszadik percig már két cserét is végrehajtott, de mivel a Bayern már nem érhette utol őket, nem kellett különösebben idegeskednie. 1-1 lett a meccs vége, a világbajnok Andreas Brehme ezen a meccsen lépett utoljára pályára.

Ott volt a pályán Hrutka János is - a Kicker hármasra értékelte teljesítményét -, ez volt a harmadik meccse a Bundesligában, először kezdett. Szűcs Lajos kapus a cserepadon ült.

A Kaiserslautern vasárnap délután újra tét nélküli meccset játszik - Ingolstadtban -, mert tökutolsóként, biztosan kiesett a másodosztályból.