Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinhót környékezi a Real Madrid?

2018.06.08. 09:30

Zinedine Zidane egy hete lépett le a Real Madridtól, a váratlanul megüresedett edzői posztra azonnal elkezdett embert keresni Florentino Perez elnök. Kismillió név felmerült, Joachim Löw és Max Allegri már nemet is mondott. Csütörtökön akadt még egy jelölt: José Mourinho.

A spanyol Okdiario.es írta, hogy a Madrid-elnök megérdeklődte a Manchester Unitednél, illetve a tréner menedzsmentjénél, mi a helyzet a portugál edző szerződésével.

Sok jót nem hallhatott, Mourinho év elején hosszabbított a Unitednél 2020-ig, a helye betonbiztos (annak ellenére, hogy nem nyert semmit a szezonban).

Mourinho 2010 és 2013 között már edzette a Real Madridot - akkor is Perez szerződtette - , a második évben megnyerték a bajnokságot, majd egy év múlva nagyon lemaradtak a Barcelona mögött. Jöttek a szokásos mourinhós nehézségek a háttérben, kitette a csapatból Iker Casillas kapust, és az évad végén távozott, visszatért Angliába, a Chelsea-hez.

A héten Mourinho már két játékost is vett a Unitedhez, nagyon úgy tűnik, hosszabb távra tervez, és esze ágában sincs továbbállni, még a Madridhoz sem.