Judit
2 °C
7 °C

25 millió euróért vihetik el Dárdai válogatott védőjét

2018.08.04. 16:48

A Hertha BSC német válogatott védőjét, Marvin Plattenhardtot négy angol csapat (Leicester, Watford, Fulham, Bournemouth) is szívesen leigazolná.

A berlini klub hajlik az egyezségre 25 millió euróért, igaz még konkrét megkeresés nem érkezett. Az angoloknak igyekezniük kell, mert a jövő hétvégén már indul a bajnokság, és akkor automatikusan bezár az átigazolási piac is.

"Nagyon szívesen dolgoztam együtt Marvinnal. De ha menni akar, azzal mindenki jól járhat. Már beszéltem a menedzserével. Még itt van velünk, tervezek vele, de csak egy határig"

- nyilatkozta a csapat magyar edzője, Dárdai Pál.

A német bajnokság csak augusztus 24-én kezdődik, így a 42 éves szakembernek lenne ideje kipróbálni a vb-t is megjárt balhátvéd utódát.

25 millió euróból 3-4 játékost is tudnának venni, ezért sem zárkózna el az átigazolástól a Hertha, amelyik az egyik újonccal a Nürnberggel kezdi a bajnoki szezont.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?