Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

25 millió euróért vihetik el Dárdai válogatott védőjét

2018.08.04. 16:48

A Hertha BSC német válogatott védőjét, Marvin Plattenhardtot négy angol csapat (Leicester, Watford, Fulham, Bournemouth) is szívesen leigazolná.

A berlini klub hajlik az egyezségre 25 millió euróért, igaz még konkrét megkeresés nem érkezett. Az angoloknak igyekezniük kell, mert a jövő hétvégén már indul a bajnokság, és akkor automatikusan bezár az átigazolási piac is.

"Nagyon szívesen dolgoztam együtt Marvinnal. De ha menni akar, azzal mindenki jól járhat. Már beszéltem a menedzserével. Még itt van velünk, tervezek vele, de csak egy határig"

- nyilatkozta a csapat magyar edzője, Dárdai Pál.

A német bajnokság csak augusztus 24-én kezdődik, így a 42 éves szakembernek lenne ideje kipróbálni a vb-t is megjárt balhátvéd utódát.

25 millió euróból 3-4 játékost is tudnának venni, ezért sem zárkózna el az átigazolástól a Hertha, amelyik az egyik újonccal a Nürnberggel kezdi a bajnoki szezont.