Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rossiék a magyar válogatottba hoznák Dárdai fiát

GettyImages-1040751856
2018.10.01. 16:33

Nemrég két nap alatt Dárdai Pál két fia is pályára lépett a német korosztályos  válogatottban, Márton az U17-eseknél mutatkozott be, míg Palkó az U20-as német csapatban tette ugyanezt. Ennek ellenére az MLSZ nem tett le arról, hogy a magyar válogatottba csábítsa a szélső középpályást játszó legidősebb Dárdai fiút, legalábbis Marco Rossi szövetségi kapitány arról beszélt az MLSZ honlapján, hogy megszerezné a magyar csapatnak a Hertha BSC 19 éves játékosát.

Az MTI cikke szerint Rossi Michael Boris szövetségi edzővel dolgozik Dárdai megszerzésén, „Palkó azonban még nem döntötte el, hogy a magyar vagy a német válogatottat szeretné erősíteni” – írják.

„Édesapjával egyeztettem és jeleztem felé, hogy Palkóról semmiképp sem szeretne lemondani a magyar válogatott. Abban maradtunk, hogy Palkó fejlődése érdekében hagyunk számára időt ennek megfontolására, hiszen – ahogy Willi Orban esetében is láthattuk – egy fiatal játékos számára ez nehéz döntés, ugyanakkor más nem határozhat ebben a kérdésben helyette” – nyilatkozta Marco Rossi.

Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzőjeként már többször lehetőséget adott fiának - aki már Berlinben született - ebben a szezonban a Bundesligában, a Werder Bremen otthonában kezdőként lépett pályára.