Lukács
7 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Mourinhóból előtört az állat

2018.10.20. 19:35 Módosítva: 2018.10.20. 20:36

Ahogy arról mi is írtunk, drámai meccsen játszott 2-2–es döntetlent szombaton a PL-ben a Manchester United és a Chelsea. A hazaiak a 96. percben tudtak kiegyenlíteni Barkley góljával, de volt ezen kívül is érdekes mozzanata a végjátéknak, ugyanis csak a biztonságiakon múlott, hogy a United edzője, José Mourinho nem ment neki a Chelsea másodedzőjének.

A portugál magát a gólt rezzenéstelen arccal vette tudomásul, de pár másodperccel később mégis előtört belőle az állat, mikor a Chelsea másodedzője, Marco Ianni a nagy ünneplés közepette elviharzott a United kispadja előtt.

A hirtelen reakcióból ítélve amúgy egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy Ianni nemcsak elfutott Mourinho előtt, hanem valamit oda is vetett neki, és ezt támasztja alá az is, hogy az olasz rekordsebességgel futott le utána az alagútba.

Mourinho egyébként a meccs utáni interjúra már nyugodtan érkezett, és többek közt arról beszélt, hogy 

amikor az ő csapata áll vesztésre, valamiért sosincs hat perces hosszabbítás.

Emellett amúgy azt is elmondta, hogy a lefújást követően Maurizio Sarri, a Chelsea edzője rögtön odament hozzá, és biztosította arról, hogy beszélni fog a másodedzőjével, később pedig maga Ianni is bocsánatot kért tőle az incidens miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?