Aliz
6 °C
14 °C

Eldurrant az agyam, amikor odajöttek mutogatni

2018.06.24. 14:19 Módosítva: 2018-06-24 18:41:23

A 2-1-es vereségük ellenére a svédek még továbbjuthatnak a csoportjukból, igaz lényegesen jobb esélyekkel várták volna a Mexikó elleni utolsó csoportmeccset, ha döntetlent játszanak szombat este a címvédő Németországgal.

"Brutális érzelmileg, ami történt. Ez a legrosszabb, ami a labdarúgásban történhet, az utolsó lövésből kapsz egy gólt. Előtte megmutattuk, erős csapat vagyunk, voltak esélyeink arra, hogy a magunk javára fordítsuk a meccset. Kihagytuk, és kaptunk egyet az utolsó pillanatban" - mondta Janne Andersson a meccs után.

Kitért Berg tizenegyesgyanús esetére is, de nem ragozta túl, annyit mondott, még jobb esélyeik lettek volna, ha büntetést kap már akkor a második félidőben végül második sárgával kiállított Boateng.

Andersson kicsit hevesebb volt, amikor a meccs utáni esetről kérdezték.

"Odajön egy ember a másik kispadról, és elkezd mutogatni, mint egy elvakult, mámoros szurkoló. Mi a tisztelet? Biztos nem ez. Nem szabadott volna odajönni és mutogatni, eldurrant utána az agyam, na. Szomorú is vagyok, hogy ilyen jeleneteket láthattak utána, ahelyett, hogy békén hagytak volna."

Mint később kiderült, a németek irodavezetője, Georg Behlau nem bírt magával, és ő gesztikulált leginkább.

Zárszóként elmondta még, úgy fognak hazamenni a világbajnokságról, hogy mindent megtettek, és teljes erőfeszítéssel mennek neki a Mexikó elleni meccsnek.

A németek egyébként, amilyen gyorsan elnézést kértek, és elismerték, nem volt sportszerű a viselkedésük.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?