Mik azok a furcsa nyomok Maradona előtt a korláton?

2018.06.27. 14:20 Módosítva: 2018.06.27. 16:34

Diego Maradona meccsrőmeccsre ellopja a show-t a világbajnokságon. Az argentin legenda sokak szerint azért tombol olyan földöntúli lelkesedéssel a mérkőzéseken, mert valamivel rásegít a hangulatára.

Tény, hogy a felvételek alapján Maradona eddig végtelen mámorban töltötte a tornát. Az már nem teljesen világos, hogy a Nigéria elleni meccsről tényleg kórházba kellett-e vinni, hogy 300 alá szorítsák a pulzusát. Vagy az ő verziója igaz, az orvos kórházba küldte, de ő nem akart menni.

Akárhogy is volt, Maradona szenzációs hangulatának még számtalan oka lehet a közkeletű megfejtésen kívül. Adjuk meg az esélyt, hogy létezik valami jogkövetőbb magyarázat.

A talánynak, hogy mi fűti Maradonát, a tegnapi meccsen készült néhány fotó adott mindennél égetőbb aktualitást. A képek láttán rögvest kiszalad az emberből a kérdés:

Vajon mik azok a fehér kéznyomok Maradona előtt a plexin?

Lehet, hogy magnézia? És Diego azért ilyen lelkes, mert a személyre szabott skyboxában a meccsek alatt is hódolhat titkos hobbijának, a lólengésnek?

Vagy durumliszt? Ami a konyhán tapadt a mancsára, amikor megmutatta a szakácsnak, hogy készítik az igazi nápolyi pizzát? Azóta vékony a tészta, és ez dobta fel?

Hintőpor? Amivel testhajlatait kezdte ápolni nemrég Gerard Depardieu tanácsára az izgalmaktól és plusz kilóitól sokat verejtékező legenda? Amióta nem viszket sehol, keblére ölelné a világot?

Vagy nincs is ott semmiféle por, csak a zsíros kéznyomokon csillant meg optikai csalódást keltően a napsugár?

Esetleg mégis pár millió forintnyi kokaint sikerült szétkenni a korláton?

Szavazzon, de közben ne feledje: rossz az, aki rosszra gondol.

Mitől származnak azok a fehér kéznyomok Maradona előtt a korláton?  • Hírek
  • Hírek