Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Mik azok a furcsa nyomok Maradona előtt a korláton?

2018.06.27. 14:20 Módosítva: 2018-06-27 16:34:55

Diego Maradona meccsrőmeccsre ellopja a show-t a világbajnokságon. Az argentin legenda sokak szerint azért tombol olyan földöntúli lelkesedéssel a mérkőzéseken, mert valamivel rásegít a hangulatára.

Tény, hogy a felvételek alapján Maradona eddig végtelen mámorban töltötte a tornát. Az már nem teljesen világos, hogy a Nigéria elleni meccsről tényleg kórházba kellett-e vinni, hogy 300 alá szorítsák a pulzusát. Vagy az ő verziója igaz, az orvos kórházba küldte, de ő nem akart menni.

Akárhogy is volt, Maradona szenzációs hangulatának még számtalan oka lehet a közkeletű megfejtésen kívül. Adjuk meg az esélyt, hogy létezik valami jogkövetőbb magyarázat.

A talánynak, hogy mi fűti Maradonát, a tegnapi meccsen készült néhány fotó adott mindennél égetőbb aktualitást. A képek láttán rögvest kiszalad az emberből a kérdés:

Vajon mik azok a fehér kéznyomok Maradona előtt a plexin?

Lehet, hogy magnézia? És Diego azért ilyen lelkes, mert a személyre szabott skyboxában a meccsek alatt is hódolhat titkos hobbijának, a lólengésnek?

Vagy durumliszt? Ami a konyhán tapadt a mancsára, amikor megmutatta a szakácsnak, hogy készítik az igazi nápolyi pizzát? Azóta vékony a tészta, és ez dobta fel?

Hintőpor? Amivel testhajlatait kezdte ápolni nemrég Gerard Depardieu tanácsára az izgalmaktól és plusz kilóitól sokat verejtékező legenda? Amióta nem viszket sehol, keblére ölelné a világot?

Vagy nincs is ott semmiféle por, csak a zsíros kéznyomokon csillant meg optikai csalódást keltően a napsugár?

Esetleg mégis pár millió forintnyi kokaint sikerült szétkenni a korláton?

Szavazzon, de közben ne feledje: rossz az, aki rosszra gondol.

Mitől származnak azok a fehér kéznyomok Maradona előtt a korláton?

 • 22486
  Kokain
 • 7777
  Optikai csalódás
 • 3687
  Durumliszt
 • 2461
  Hintőpor
 • 1203
  Magnézia

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?