Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Most foghatja csak a fejét igazán a vb-ről hazazavart horvát

2018.07.15. 09:13

Nikola Kalinićre fontos szerep várt volna a világbajnokságon a horvát válogatottban, hiszen a csatár Mario Mandžukić első számú cseréje lett volna, de más helyzetben is bevethették volna a legutóbbi szezonban a Fiorentinától a Milanhoz kölcsönadott játékosnak, aki 41 válogatott mérkőzésen 15 gólnál járt a vb előtt.

De így áll a vb után is, ugyanis sikerült az első mérkőzésen óriási balhéval elvágnia, és hazazavartatnia magát.

Nigéria ellen ugyanis nem volt hajlandó beállni a mérkőzés legvégén, ehelyett azt mondta, fáj a háta, és nem tudja vállalni a játékot, holott percekkel korábban még simán melegített. Nem először játszotta ezt el, ugyanezt csinálta a brazilok elleni angliai barátságos meccsen, és a Nigéria elleni mérkőzés előtti vasárnapi edzésen is.

A horvát kapitány, Zlatko Dalić a mérkőzés másnapján hazaküldte játékosát, aki így a horvát futball-, és talán sporttörténelem legnagyobb sikeréből marad ki, amiért nem volt hajlandó pár, egyébként nem nagy jelentőséget hordozó percre pályára lépni Nigéria ellen.