Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hazazavart horvát csatár is kap vb-ezüstöt

2018.07.19. 13:37

A Horvát Labdarúgó Szövetség elnöke, az 1998-as vb gólkirálya, Davor Suker közvetlenül a vb-döntő után úgy nyilatkozott, nem tudja, hogy az első meccs után hazazavart Nikola Kalinic kaphat-e az ezüstéremből.

Később úgy határoztak, hogy erről a csapatnak kell döntenie.

Tomiszlav Pacak sajtófőnök most arról tájékoztatott, hogy a Milan csatárának is jár egy érem, és el is fogják hozzá juttatni.

A játékost még az első csoportmeccsen, Nigéria ellen (2-0) akarta becserélni Zlatko Dalic kapitány az utolsó öt percre, ő viszont azt mondta, fáj a háta, nem szeretne beállni. Mivel korábban nem panaszkodott sérülésre, így a szakember joggal feltételezte, nem akar ilyen kevés időt a pályán tölteni.

Ezek után hazaküldte, mondván csak egészséges játékosokra van szükség, csak azok tudnak segíteni.

Kalinic a csapattagokkal próbálta felvenni a kapcsolatot már a menetelés idején, de összezártak, és senki nem válaszolt neki.

Most viszont megenyhültek, és kaphat az éremből, ha már a felkészülést végigcsinálta.