"Szaros olasz" miatt tört ki a balhé a Chelsea–Burnley-n

2019.04.23. 15:41

Vizsgálat jöhet a Premier League-ben a hétfő esti Chelsea-Burnley-n történtek után, a hazaiak edzője ugyanis állítja, az ellenfél stábjából "szaros olasz"-nak nevezték őt.

Az ESPN cikkéből nem derül ki, ki vagy kik szidalmazhatták így az olasz Chelsea-trénert, Maurizio Sarrit, de az biztos, hogy a meccs végén balhé tört ki. A pályán a játékvezető még le tudta csillapítani a dulakodó játékosokat, illetve elküldte a kispadtól Sarrit, a lefújás után viszont folytatódott a lökdösődés.

Sarrit épp elküldi a kispadtól a negyedik bíró
Sarrit épp elküldi a kispadtól a negyedik bíró

Az öltözőlejárónál a Burnley és a Chelsea kapusedzője veszett össze, illetve a Chelsea-futballista Antonio Rudiger, aki civilben volt, mert sérülés miatt nem is nevezték a meccsre. Az egészet az robbanthatta ki, hogy Sarrit a fent idézett összetétellel illették.

Sikerült megfékezni az indulatokat, de Sarri kihagyta a kötelező sajtótájékoztatót, másodedzőjét, Gianfranco Zolát küldte maga helyett, aki elmondta, panaszt tesznek a futballszövetségnek.

A meccs 2-2 lett, ami remek eredmény a Burnley-nek, nem jó viszont a Chelsea-nek, ráadásul már az első félidő hajrája előtt ennyi volt az állás, és a vendégek onnan leginkább arra figyeltek, hogy ezt megtartsák. Húzták az időt, az ötperces hosszabbításban pedig végképp arra mentek, hogy álljon a játék, a hazaiak meg amatőr módon bedőltek ennek: négy perc elment rendezkedéssel, utána a bíró plusz egy percet tett rá.

Az edző távozása után sem higgadtak le az ellenfelek, Rudiger (baseballsapkában jobbra) egész messziről jött, hogy bele tudjon avatkozni
Az edző távozása után sem higgadtak le az ellenfelek, Rudiger (baseballsapkában jobbra) egész messziről jött, hogy bele tudjon avatkozni

A Chelsea a Bajnokok Ligájáért küzd a Tottenhammel, az Arsenallal és a Manchester Uniteddel, az iksz miatt az első kettőnél rosszabb helyzetben van, és utóbbival szemben is leginkább csak jobb gólkülönbsége jelenthet némi előnyt.

a  • Tippek
  • Biztosítás