Nincs bizonyíték Neymar ellen, nem erőszakolt

2019-08-07T090931Z 469347363 RC19DB17BD70 RTRMADP 3 SOCCER-FRANC
2019.08.09. 11:22

A brazil bíróság csütörtök este lezárta a brazil futballsztár Neymar ügyét, akit tavasszal azzal vádolt meg Najila Trindade modell, hogy megerőszakolta őt - írta az MTI.

Flavia Merlini és Estefania Paulin államügyészek bejelentették, hogy egyetértenek az ügyben lefolytatott rendőrségi vizsgálat eredményével, és nem emelnek vádat Neymarral szemben, majd Ana Paula Vieira de Moraes bíró csütörtök este az ügy lezárásáról szóló végzést adott ki.

Június hatodikán még az volt a hír, hogy rejtett kamerás felvételek kerültek elő az esetről.

Az ügyészség közölte: azért döntöttek így, mert a vádló nem szolgáltatott olyan bizonyítékokat, amelyek alátámasztották volna Neymar erőszakos cselekedetét.

A Paris Saint-Germain 27 éves támadója végig tagadta az ellenfele felhozott vádakat, miszerint leitatta és megerőszakolta a brazil modellt. Neymar elmondta: párizsi együttlétük kölcsönös megállapodás alapján történt, majd ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket az Instagramon váltott a vádlóval. Miután utóbbival megsértette a nő privát szféráját, abban az ügyben még tovább nyomoz a Rio de Janeiro-i rendőrség.

(Borítókép: Neymar 2019. május 11-én. Fotó: Stephane Mahe / Reuters)   • Hírek
  • Hírek