Ivó, Milán
EUR 383,82 Ft
USD 365,61 Ft
6 °C
26 °C

Szalai Ádám visszamegy a Mainzba

2019.08.27. 11:36

Képben lehetett több török és egy neves holland klub is, de a Mainz hivatalos Twitterén közölte kedden, hogy Szalai Ádám orvosi vizsgálaton van náluk, ami azt jelenti, hamarosan szerződtetik. Ez kora délutánra meg is történt, Szalai 2021-ig írt alá régi csaatához.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfőn közölte, hogy Szalai csapatot vált, de ekkor neveket nem említett. A Mainz tweetje véget vethet a találgatásoknak, a 31 éves csatár ott fog futballozni, ahol felnőtt karrierje tíz éve elkezdődött.

Mainzból aztán a Schalkéba, onnan Hoffeinheimbe – onnan rövid időre kölcsönbe a Hannoverhez, majd vissza – szerződött. Hat év után tér vissza Mainzba.

Szalai, ha minden jól megy, a hétvégén már be is mutatkozhat új egyesületénél, majd csatlakozik a válogatotthoz, amely jövő csütörtökön Montenegróban játszik barátságos meccset, utána hétfőn Szlovákiát fogadja Eb-selejtezőn.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek