Svájcból igazolt magyar válogatott játékost a Fradi

2019.12.29. 10:10

A kétszeres magyar válogatott Vécsei Bálint a Ferencvároshoz igazolt, adta hírül a klub honlapján. A 26 éves középpályás a svájci Lugano csapatát hagyta ott az NB I. listavezetőjének kedvéért. Arról nem ír a klub, hogy mennyit fizettek a játékosért. 

7hii6

Vécsei a Honvédban kezdte pályafutását, 17 évesen játszott először az NB I.-ben. A következő években egyre több lehetőséget kapott, a 2013-ban bronzérmet nyerő csapatnak alapembere volt. 22 évesen leigazolta a Seria A-ban szereplő Bologna, onnan rögtön kölcsönadták a harmadosztályú Leccének. 2016-ban került a Luganóhoz, első két évében ott is kölcsönben játszott, tavaly vette meg végleg a svájci csapat.

A Luganónál töltött három éve alatt kétszer is bronzérmet szerzett a csapattal, többször játszhatott az Európa Ligában. Az idei EL-csoportkörben Dinamo Kijev ellen kétszer, a Malmö és a Köbenhavn ellen egyszer-egyszer lépett pályára. A válogatottba Pintér Attila hívta meg még 2014-ben, a Kazahsztán és Albánia elleni felkészülési meccseken lépett pályára. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás