Magának passzolt a futballista, aztán gólpasszt adott

2020.02.25. 09:46

Egészen abszurd helyzet alakult ki a hétfő esti Eintracht Frankfurt-Union Berlin Bundesliga-meccsen az első gól előtt, amellyel 1-0-ra vezetett a vendégcsapat.

A bal oldalon a berlini Christopher Lenz hozta fel a labdát, majd passzolta fel a tizenhatos felé. A labdáról egyik csapattársa épp lemaradt, így két védő nyugodtan bekísérte azt a tizenhatosra, várták, hogy érkezzen Kevin Trapp kapus, és felszedje. Csakhogy a labda lelassult, Trapp a két védő miatt későn indult, így Lenz a semmiből odaért a saját labdájára, és visszaszerezte azt. Gyakorlatilag magának passzolt, majd miután újra birtokba vette a labdát, azonnal középre rúgta, ahol Sebastian Andersson az üres kapuba továbbíthatta.

A védők nem is értették, mi történt, egyszerűen túl sokat vártak egymásra és a kapusra. Az Union nem sokkal később megszerezte második gólját is, ekkor Trapp ütött rossz helyre egy keresztlabdát, Andersson ért bele, a lábáról a védő Ndicka elé került a labda, aki belebotlott, és saját kapujába sodorta, 1-2.

A Frankfurt a hajrában tudott szépíteni, de az egyenlítésre már nem maradt ideje, 2-1-re győzött idegenben az Union Berlin. Az Union így megelőzte a Frankfurtot a tabellán, 10., az Eintracht 11.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás