A klubelnök kiállt a Barcelona edzője mellett

2020.07.07. 15:54 Módosítva: 2020.07.07. 16:23

Az elmúlt hetek alapján egyértelmű, hogy nincs minden rendben a Barcelona háza táján, a bajnokságban lépéshátrányba kerültek a Real Madriddal szemben, sokszor ötlettelenül, görcsösen játszanak Messiék. Ha ez nem lenne elég, Quique Setién edző és a játékosok viszonya sem felhőtlen; az Ernesto Valverde helyére kinevezett Setién az Atlético Madrid elleni bajnokin direkt megalázta Antoine Griezmannt. 

Ennek fényében különösen meglepő, hogy Josep Maria Bartomeu klubelnök egy keddi rádióinterjúban arról beszélt, hogy jövőre is Quique Setién lesz a Barcelona edzője. 

Setién nyilvánvalóan folytatja a munkáját. Nagyon elégedett vagyok a csapat játékának alakulásával, az utóbbi néhány mérkőzésen látszott a Setién tevékenységével bekövetkezett javulás. Nem bánom Valverde menesztését, a csapatnak lökésre volt szüksége, Setién új gondolatokat és érzéseket hozott magával

– mondta a Rac1 rádiónak az MTI beszámolója szerint. A Bajnokok Ligájában is még versenyben van a Barcelona, a nyolcaddöntőben a Napolival játszanak, az első meccs 1-1 lett. 

Setién lehetséges utódjaként a Barcelona egykori játékosát, Xavit emlegették sokan, a világ- és Európa-bajnok középpályás azonban nemrég hosszabbította szerződést a katari al-Szadd csapatával.   • Hírek
  • Támogatások