Dömötör
-1 °C
14 °C

Gareth Bale vécépapír-gurigán keresztül kémlelte a Real játékát

2020.07.14. 15:09

Még két évig szól Gareth Bale szerződése a Real Madridhoz, aki hétfő este Granadában a lelátóról nézte végig csapata 2-1-es-győzelmét. Eden Hazard becserélésétől is eltekintett a francia edző, Zinedine Zidane.

Bale viszont gondoskodott arról, hogy foglalkozzanak vele, a fotósok ugyanis kiszúrták, hogy a lelátóról távcsővel nézi a meccset. Pontosabban egy vécépapír-gurigán keresztül szemléli az eseményeket. 

gettyimages-1226930078-594x594
Fotó: Soccrates Images / Getty Images Hungary

Bale a júniusi újrakezdés után – kilenc fordulót rendeztek meg eddig – eddig 100 percet töltött a pályán, az Eibar ellen 30 percet kapott, a Mallorca ellen kezdő volt, de a hetvenedik percben lekapták.

A walesi szélső februárban azzal hívta fel magár a figyelmet, hogy még a meccs vége előtt autóba ült, és otthagyta a Bernabeu Stadiont.

Novemberben pedig egy olyan zászlóval ünnepelt, amire azt írták: Wales, golf, Madrid, ebben a sorrendben. A Marca ezek után kiosztotta: tiszteletlen, helytelen, hálátlan, ebben a sorrendben. 

Bale 2013-ban 100 millió euróért érkezett a Tottenhamtől a Madridhoz, voltak nagyszerű szezonjai, a 2018-as BL-döntőn csodálatos gólt lőtt a Liverpoolnak, idén azonban mindössze kétszer volt eredményes. A piaci értéke 30 millió euró közül mozog. Előfordulhat, hogy a következő átigazolási szezonban távozik. 

A Real csütörtökön – Bale 31. születésnapján – már bajnok lehet, ha legyőzi a Villarrealt. A spanyol bajnokság vasárnap fejeződik be.