Óriási az érdeklődés a magyar válogatott Nemzetek Ligája-meccseire

PAP 9486
2022.08.04. 15:16
Bár sokan féltették a magyar labdarúgó-válogatottat a Nemzetek Ligája A divíziójában, Marco Rossi csapata nagyszerű teljesítménnyel és bravúros eredményekkel négy fordulót követően a német, az olasz és az angol nemzeti együttest is megelőzve az első helyen áll.

Két játéknap van még hátra a csoportküzdelmekből, szeptember 23-án Lipcsében vizitál a magyar csapat, ahol a németekkel találkozik, majd három nappal később, szeptember 26-án az Európa-bajnoki címvédő Olaszország ellen zárja a kvartettet.

A két találkozóra hatalmas az érdeklődés a szurkolók részéről. Ezzel kapcsolatban az Index megkereste az MLSZ-t, hogy tudnak-e esetleg már valamilyen konkrétummal szolgálni az izgatott drukkereknek.

Valóban hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire, amelyekre a jegyértékesítés a korábban már megszokottakhoz hasonlóan, egy hónappal a találkozók előtt kezdődik

– árulta el lapunk kérdésére az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő, majd hozzátette: „A már megszokott rend szerint a hazai, Olaszország elleni mérkőzésre először a szurkolói klub tagjai válthatnak belépőt, amennyiben pedig marad még jegy, a nem klubtagok csak akkor juthatnak belépőhöz.”

Az MLSZ a közeljövőben részletes tájékoztatást tesz majd közzé a szövetség hivatalos honlapján, valamint közösségi felületein.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)  • Hírek
  • Hírek