18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Olyan horrorsérülést okozott a Real-legenda, hogy sírva fakadt a pályán

2023.08.02. 09:24
A Real Madrid legendája, Marcelo a Copa Libertadores nyolcaddöntőjében okozott olyan sérülést, amely könnyen lehet, hogy az elszenvedő karrierjébe kerül.

Sokkoló pillanatokat élhettek át a Copa Libertadores nyolcaddöntőjének nézői. A Fluminese–Argentinos Juniors-meccsen Marcelo, a Real Madrid legendája véletlenül olyan sérülést okozott Luciano Sáncheznek, mely az argentin védő pályafutásába kerülhet. A felvételeken látható, hogy Marcelo egyből felfogta, mit tett, hamar eltörött nála a mécses. 

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk: 

[NSFL] Marcelo horrendous stomp on Argentinos Juniors vs Fluminense
by u/MauBlackLagoon in soccer

Az eset akkor történt, amikor az ügyességéről híres Marcelo több ellenfelét is kicselezte a félpálya közelében, és az egyik mozdulat közben kitámasztott a lábával, ami alá odacsúszott Luciano Sánchez. A taposás miatt pedig az argentin védő térde ijesztő szögben hajlott el, nagyjából úgy, mintha egy szívószálat próbálnánk meg eltörni. Marcelo könnyek között nézte, ahogyan fájdalmas arccal fekvő ellenfelét ápolni kezdi az orvosi stáb, miközben a brazilon eluralkodott a sokk és a bűntudat. 

Luciano Sánchez 29 éves, ebben a korban ennél sokkal kisebb sérülések után sem mindig térnek már vissza labdarúgók. Könnyen lehet, hogy az argentin védőnek ez volt az utolsó profi futballmeccse játékosként. 

A Real-legendát természetesen azonnal kiállította a játékvezető, de a szűk 20 perc múlva az Argentinos Juniorstól is leküldött egy játékost egy kemény belépő miatt. Így 10-10 játékos fejezte be a találkozót, a meccs pedig 1–1-es eredménnyel ért véget.

Marcelo Twitteren is elnézést kért a tettéért: 

Ma életem egyik legnehezebb pillanatát éltem át a pályán. Akaratlanul okoztam sérülést egy játékosnak. A legjobb felépülést szeretném kívánni Luciano Sáncheznek, és minden erőt a világon! 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport