Vonatgázolás miatt majdnem lekéste a megyei focimeccset a piliscsévi csapat

2023.09.05. 14:40
Embert gázolt a vonat Komárom és Ács között, annak ellenére, hogy a sorompó tilos jelzést mutatott. A tragédia miatt a vendég Piliscsév majdnem lekéste az Ács elleni mérkőzést. Személyautókkal érkeztek a mérkőzésre, így még időben sikerült megfordulniuk.

Nem sokon múlt, hogy a Piliscsévi SE játékosai lekéssék az Ácsi Kinizsi elleni területi másodosztályú labdarúgó-mérkőzést – írja a Kemma.hu. Az ok egy szörnyű tragédia volt, nevezetesen, hogy az egyik ácsi vasúti átjáróban vonatgázolás történt. A tragédia annak ellenére következett be, hogy a sorompó tilos jelzést mutatott.

Ahogyan egy, a vonatról leszálló utastól megtudták, nagyjából három perccel a balesetet követően értek a lezárt átjáróhoz.

Néhány méterre álltunk meg a tragédia helyszínétől, láttuk a holttestet és azt is, hogy milyen szörnyű baleset történt. Személyautókkal érkeztünk, amint tudtunk, megfordultunk. Egy másik átjáróban nyitva volt a sorompó, így időben az ácsi sporttelepre értünk. Bár volt egy kis kapkodás a mérkőzés előtt, időben kezdeni tudtunk

– nyilatkozta a megyei lapnak Klányi Norbert, a Piliscsévi SE technikai vezetője.

A mérkőzést egyébként a hajrában fordította meg a vendég együttes, miután a 88. és a 89. percben szerzett gólokkal 2–1-re győztek.