Meghalt Heidt Edina

2023.09.12. 12:25

Heidt Edina, a magyar női labdarúgás és futsal egyik ikonikus alakja  37 évesen életét vesztette  – adta hírül a Futsal Hungary.

Futsalpályafutása alatt játszott többek között a Szentes, az Univerzum, a Dévaványa, az Obsitos, a Berettyóújfalu csapataiban, de főleg a Gyulához kötődött hosszú éveken keresztül. A Gyulai Amazonok közösségi oldalán a következő sorokkal vettek tőle búcsút:

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Heidt Edina – egykori labdarúgónk, aki több mint 15 évig volt Gyula város női labdarúgásának motorja – a napokban életét vesztette. Felejthetetlen az emléke, melyet őrizünk utána. Edina mindössze 37 éves volt, kislányával előtte álltak élete legszebb évei. Felfoghatatlan, ami történt, egyszerűen nem találunk szavakat! »Hiába mentél más hazába, itt minden olyan, mintha visszavárna. Ha ránk gondolsz a messze égi partról, szinte hisszük, most is élsz, csak alszol!« Nyugodj békében Edina, emléked örökké megőrizzük! Nem találunk szavakat! Családjának kitartást kívánunk ezekben a nehéz időkben!