Frigyes
17 °C
25 °C

Másodszor is 2-0-ra vertük Szlovákiát

2009.04.10. 16:31
0 hozzászólás

Három napon belül kétszer verte meg 2-0-ra a magyar U18-as válogatott Szlovákia hasonló korú fiataljait, ráadásul játékban hazai pályán is ugyanúgy a szlovákok fölén nőttünk,mint a szeredi odavágón. A mieink góljait Eppel Márton és Márkus Gábor szerezték a második félidőben.

A magyar válogatott a Tatán lejátszott visszavágón is uralta a játékot, és bár az első félidőben nem sikerült gólt szereznünk, már ekkor kidomborodott a két csapat között idegenben is bemutatott különbség. A második félidőben aztán egy szöglet utáni kavarodásból Eppel, majd a védők közül kilépő Márkus góljaival simán nyertünk.

MAGYARORSZÁG-SZLOVÁKIA (U18) 2-0 (0-0)

Markek Tamás - Kálnoki Kis Dávid, Szűcs László, Sajó Dániel, Preklet Csaba - Gyűrű László, Ladányi Tibor (Kámán Martin a 80. percben) - Rácz Ferenc, Márkus Gábor (Varga Tamás a 72. percben), Csiki Norbert (Csorba Szabolcs a 46. percben) - Eppel Márton (Tischler Patrik a 61. percben)

Gólszerzők: Eppel 48., Márkus 62.

Második győzelmünk is megérdemelt, ismét jól játszottunk és megint mi irányítottuk a meccset - nyilatkozta honlapunknak a találkozó után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője az mlsz.hu-nak. - A kellő agresszivitással futballoztunk, sok labdát szereztünk, jól játszottuk meg azokat, és lőhettünk volna még gólokat. Bár csak kétszer találtunk a kapuba, a két mérkőzésen szerzett tapasztalatok egyértelműen kedvezőek.