Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megint kikaptak Dániától U16-osaink

2009.04.28. 11:24
2 hozzászólás

Második meccsén is vereséget szenvedett Dániától a magyar U16-os válogatott. A pénteki 5-0-hoz képest jelentős előrelépés, hogy a 2. meccsen a szünetben 3-1-re vezettek a mieink, de a dánok fordítani tudtak, és 4-3-ra hozták a mérkőzést. Wilco van Buuren nem volt elégedetlen a csapattal.

Pénteken már a szünetben 4-0-ra vezettek a dánok, a második meccsen már sikerült felvennünk ellenfelünk játékának ritmusát, és egy öngólnak köszönhetően már a 2. percben előnybe kerültünk. A második játékrészben vezetésünk ellenére már fölényben játszott Dánia, és meg is fordította a meccset (a játékrész elején 2 perc alatt 2 gólt kaptunk).

Dánia-Magyarország 4-3

Magyarország: Steer Bence - Poór Patrik, Tóth Ferenc, Magyar Benjamin, Fejes János - Adorján Krisztián (Csontos Ádám az 56. percben), Nagy Gergő - Földes Milán (Radó András a 75. percben), Vass Patrik, Hajdú Ádám (Paku Roland az 53. percben) - Erdélyi László (Serfőző Bence a 65. percben)
Gólszerzők: Erdélyi, Vass (az első gólunk öngólból esett)

„Legalább annyi helyzetünk volt, mint ellenfelünknek, de sajnos ezúttal is vereséget szenvedtünk - nyilatkozta az mlsz.hu-nak meccs után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője. - A különbség abból adódik, hogy a dán utánpótlás-bajnokság színvonalasabb, a játék már ebben a korosztályban is gyorsabb, mint nálunk.