Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Megint kikaptak Dániától U16-osaink

2009.04.28. 11:24
2 hozzászólás

Második meccsén is vereséget szenvedett Dániától a magyar U16-os válogatott. A pénteki 5-0-hoz képest jelentős előrelépés, hogy a 2. meccsen a szünetben 3-1-re vezettek a mieink, de a dánok fordítani tudtak, és 4-3-ra hozták a mérkőzést. Wilco van Buuren nem volt elégedetlen a csapattal.

Pénteken már a szünetben 4-0-ra vezettek a dánok, a második meccsen már sikerült felvennünk ellenfelünk játékának ritmusát, és egy öngólnak köszönhetően már a 2. percben előnybe kerültünk. A második játékrészben vezetésünk ellenére már fölényben játszott Dánia, és meg is fordította a meccset (a játékrész elején 2 perc alatt 2 gólt kaptunk).

Dánia-Magyarország 4-3

Magyarország: Steer Bence - Poór Patrik, Tóth Ferenc, Magyar Benjamin, Fejes János - Adorján Krisztián (Csontos Ádám az 56. percben), Nagy Gergő - Földes Milán (Radó András a 75. percben), Vass Patrik, Hajdú Ádám (Paku Roland az 53. percben) - Erdélyi László (Serfőző Bence a 65. percben)
Gólszerzők: Erdélyi, Vass (az első gólunk öngólból esett)

„Legalább annyi helyzetünk volt, mint ellenfelünknek, de sajnos ezúttal is vereséget szenvedtünk - nyilatkozta az mlsz.hu-nak meccs után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője. - A különbség abból adódik, hogy a dán utánpótlás-bajnokság színvonalasabb, a játék már ebben a korosztályban is gyorsabb, mint nálunk.