Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem játsszák újra a Watford-Reading mérkőzést

2008.09.22. 21:00

Az angol labdarúgóliga döntésének értelmében nem játsszák újra a szombati Watford-Reading másodosztályú összecsapást, amelyen a vendégek egy ritkán látható bírói tévedés révén szereztek vezetést. Stuart Atwell, a liga legfiatalabb, mindössze 25 éves játékvezetője asszisztense, Nigel Bannister jelzésére ítélt gólt egy kapu előtti kavarodás után, annak ellenére, hogy a labda a gólvonal közelében sem járt.

A találkozót követően Steve Coppell, a vendégek vezetőedzője jelezte: hajlandóak lennének belemenni a megismételt mérkőzésbe, amennyiben a liga vezetői így döntenek, mégis a 2-2-es végeredmény marad érvényben. "Az ilyen esetekre nincs semmilyen előírás a szabályzatban. A játékvezető döntése végleges, ebbe mi nem szólhatunk bele" - nyilatkozta Andy Williamson, a liga elnöke. (MTI)