Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano Ronaldo sérülése továbbra sem javul

2009.11.05. 12:13

Nem javul Cristiano Ronaldo jobb bokája. A Real Madrid futballsztárja a szerdai kedvezőtlen orvosi diagnózis után már fel is vette a kapcsolatot azzal a holland specialistával, aki őt - még a Manchester United játékosaként - másfél éve sikerrel kezelte hasonló sérülés után. A Real Madridnál sokáig bíztak benne, hogy az angol együttestől - átigazolási világcsúcsot jelentő 94 millió euróért - megvásárolt klasszis labdarúgó már pályára léphet az Atlético elleni, e hétvégi, madridi örökrangadón, de jelen helyzet szerint még jó ideig várni kell rá, hogy bevethető állapotba kerüljön.

A spanyol királyi klub 24 éves portugál támadója még szeptember végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, ám alig húsz perc után cserét kért.