Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Luca Toninak elege van van Gaalból

2009.11.25. 07:32 Módosítva: 2009-11-25 07:32:40

A Louis van Gaal vezetőedzővel való nézeteltérései miatt hazájában szeretné folytatni pályafutását Luca Toni, a Bayern München világbajnok olasz labdarúgója.

„Négy hónapja nem jövünk ki egymással, gyakorlatilag nem is kommunikálunk” – fakadt ki a 32 éves légiós – Szívesen hazatérnék, hogy belőjem azokat a gólokat, amelyek visszajuttatnának a nemzeti csapatba. Elvégre a jelenleg aktív csatárok közül én vagyok a gólrekorder a válogatottban.”

Toni ebben az idényben mindössze négyszer jutott szóhoz a bajoroknál, múlt vasárnap a holland tréner a keretbe sem jelölte - állítólag lágyéksérülés miatt. A támadó két hete komolyabb pénzbüntetést kapott a klubvezetéstől, mert idő előtt elhagyta az Allianz Arenát, miután lecserélték a Schalke elleni mérkőzés (1-1) szünetében.

Szerdán Markus Hörwick médiaigazgató közölte: Toni nem szerepel a Bayern keretében az esti Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Van Gaal kedden sérültnek jelentette az olasz játékost, aki ennek ellenére részt vett az aznapi második edzésen. A bajorok 20:45 órától az izraeli Maccabi Haifát fogadják.