Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Verón nem lesz a Manchester City futballistája

2010.01.06. 10:33 Módosítva: 2010-01-06 10:33:17

Visszautasította egykori játékostársa és edzője, Roberto Mancini személyes ajánlatát Juan Sebastian Verón, az argentin Estudiantes jelenlegi csapatkapitánya, aki így nem lesz az angol Manchester City labdarúgója. Erről maga a 34 éves argentin középpályás beszélt kedden. A La Red nevű helyi rádiócsatornának adott interjújában elárulta: Mancini telefonon kérte, hogy csatlakozzon a szigetországi együtteshez, amelyet december óta irányít az olasz szakember.

„Bár tudattam klubom vezetőivel az ajánlatot, számomra egyértelmű volt a nemleges válasz, amit azonnal közöltem is. A dolog nem pénzkérdés, én családi és érzelmi okok miatt akarok maradni” - fogalmazott Verón, aki 2006-ban tért haza többéves európai légióskodás után, amelynek során többek között a Manchester Unitedben is szerepelt.

Verón és Mancini korábban együtt futballozott a Lazióban és a Sampdoriában, majd az Internazionaléban már játékos-edző viszonyba kerültek. A hírek szerint a Manchester City mind az Estudiantesnek, mind a futballistának 7 millió fontot fizetett volna, ha létrejön az átigazolás.