Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Verón nem lesz a Manchester City futballistája

2010.01.06. 10:33 Módosítva: 2010-01-06 10:33:17

Visszautasította egykori játékostársa és edzője, Roberto Mancini személyes ajánlatát Juan Sebastian Verón, az argentin Estudiantes jelenlegi csapatkapitánya, aki így nem lesz az angol Manchester City labdarúgója. Erről maga a 34 éves argentin középpályás beszélt kedden. A La Red nevű helyi rádiócsatornának adott interjújában elárulta: Mancini telefonon kérte, hogy csatlakozzon a szigetországi együtteshez, amelyet december óta irányít az olasz szakember.

„Bár tudattam klubom vezetőivel az ajánlatot, számomra egyértelmű volt a nemleges válasz, amit azonnal közöltem is. A dolog nem pénzkérdés, én családi és érzelmi okok miatt akarok maradni” - fogalmazott Verón, aki 2006-ban tért haza többéves európai légióskodás után, amelynek során többek között a Manchester Unitedben is szerepelt.

Verón és Mancini korábban együtt futballozott a Lazióban és a Sampdoriában, majd az Internazionaléban már játékos-edző viszonyba kerültek. A hírek szerint a Manchester City mind az Estudiantesnek, mind a futballistának 7 millió fontot fizetett volna, ha létrejön az átigazolás.