Telefonon panaszkodtak Platininek az olaszok a Bayern miatt

2010.02.18. 18:15 Módosítva: 2010.02.18. 18:15

Panaszkodott Michel Platininél, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökénél Giancarlo Abete, az olasz szövetség vezetője. Szerinte a Fiorentina egyértelmű lesgóllal szenvedett vereséget szerdán a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A bajorok második, egyben győztes találatát szerző Miroslav Klose legalább két méterrel előbbre állt a vendégvédőkhöz képest, vagyis teljesen szabálytalan volt a gólja, a játékvezető és asszisztense azonban nem így ítélte meg.
"Egy olyan hiba volt, amely eldöntötte a mérkőzést. Hibák természetesen előfordulnak, de ez nagyon súlyos volt, nem centikről, hanem méterekről beszélünk" - idézte fel Abete azt, hogy mit mondott Platininek.
Diego Della Valle, a Fiorentina tulajdonosa dühösen azt tanácsolta az asszisztensnek, hogy "menjen látszerészhez".
A Bayern 2-1-re nyerte a müncheni találkozót.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás