Szabina
-2 °C
15 °C

Németh Krisztián nem játszhat a hollandok ellen

2010.06.04. 18:58

Eldőlt, hogy bordasérülése miatt nem léphet pályára a hollandok elleni mérkőzésen Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója. Az mlsz.hu beszámolója szerint Erwin Koeman szövetségi kapitány pénteken kora délután a szombati barátságos találkozó helyszínén, az Amsterdam Arenában tartott edzést, ez után vált biztossá, hogy az U20-as válogatottal tavaly vb-bronzérmes futballista nem léphet pályára.

Juhász Roland és Németh Krisztián külön gyakorolt a többiektől, de míg a védő lábfejének kisebb sérülésében jelentős javulás állt be, így nincs veszélyben a szombati szereplése, addig a felnőtt válogatottban a múlt héten debütált csatár fájdalmai nem enyhültek.

Az edzésen a támadások befejezéseit gyakorolták a játékosok, majd a tréning után sajtótájékoztató következett, amelyen a holland újságírók Erwin Koemant a magyar válogatott helyzetéről, az MLSZ-elnökválasztásról, illetve arról kérdezték, hogy szerinte milyenek a holland csapat világbajnoki esélyei. Pénteken, a vacsora után még egy rövid taktikai megbeszélés szerepel a programban. Szombaton 14 órakor kezdődik a mérkőzés.