Totti a visszavonulást fontolgatta

2010.07.21. 09:05

Komolyan elgondolkodott a visszavonulásról Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya a májusban elveszített Olasz Kupa-döntő után. A végig feszült fináléban Totti a szünetben lépett pályára, majd a mérkőzés végére annyira elvesztette a fejét, hogy hátulról szándékosan felrúgta Balotellit, azonnal piros lapot kapott, s később négy kupameccsről eltiltották. A találkozót és így a kupát végül az Internazionale nyerte.

„Akkor komolyan a fontolgattam a visszavonulást, de megbeszéltem mindent a szeretteimmel, és végül meggondoltam magam” - mondta kedden a 33 éves világbajnok.

Totti, aki 18 éve áll a fővárosiak alkalmazásában, a csapat anyagi gondjairól is elmondta a véleményét. Azt nyilatkozta, remek kapcsolatot ápol a tulajdonos Sensi-családdal, viszont megérti, ha a financiális problémák miatt annak el kell adnia a klubot.

„Nagyszerű, hogy római a tulajdonos, viszont egy sejk, aki hatalmas összegeket áldozna új játékosokra, valószínűleg mindenkit boldoggá tenne” - tette hozzá az olasz játékmester.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla