Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Beckham újra válogatott lehet

2010.08.30. 08:40

Korábbi szavaival ellentétben mégis adna még esélyt David Beckhamnek az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello, aki két hete kijelentette, hogy nem hívja be többé csapatába a 35 éves futballistát.

„A fiataloké a jövő, hiszen az Európa-bajnoki selejtezőkre készülünk, de ismerjük a veterán játékosok erényeit is. - nyilatkozta vasárnap az olasz szakvezető. - Senki sincs kizárva a csapatból. Davidnek először is játszania kell, aztán majd meglátjuk. Úgy gondolom, tudja, hogy a lehetőségei behatároltak, de az ajtó nincs zárva előtte sem.”

Capello korábbi bejelentése, miszerint tétmeccsen már nem számít Beckhamre, mert kicsit öreg, nagy megütközést keltett a szigetországban. Akkor hozzátette: reméli, adódik majd lehetőség arra, hogy a játékos egy búcsúmeccsen köszönjön el. A súlyos sérüléséből a közelmúltban felépült, s jelenleg az Egyesült Államokban légióskodó Beckham - 115 fellépéssel - a második helyen áll az angol örökranglistán a 125-szörös válogatott Peter Shilton mögött.  • Bérelnék
  • Hírek