Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C

Megkezdődött a jegyárusítás az októberi Eb-selejtezőkre

2010.09.23. 14:58

Elkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, melyet október 8-án a Puskás Ferenc Stadionban rendeznek. A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a belépők az ország összes IBUSZ-irodájában megvásárolhatók, illetve a www.ibusz.hu oldalon igényelhetők 1500, 3000 és 5000 forintos áron.

„Az MLSZ kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre” - olvasható az MLSZ honlapján. A Moldova elleni meccsre érkező szurkolók szigorú átvizsgálása miatt rendkívül lassan zajlott a beléptetés a Szusza Ferenc Stadionban, így több száz drukker még az első játékrész derekán is a kerítésen kívül várta, hogy bejusson a létesítménybe, emiatt igen feszült volt a hangulat a bejáratnál.

Kaphatók a jegyek az október 12-én, Helsinkiben sorra kerülő Finnország-Magyarország selejtezőre is. Kétféleképpen lehet belépőhöz jutni: a budapesti IBUSZ Sport Irodában (Oktogon) azonnal átvehetők a jegyek, míg az ország más IBUSZ-irodáiban kifizetett belépőket postán kapják meg a vásárlók. A külföldön élő magyarok az oktogon@ibusz.hu e-mail címen rendelhetnek belépőket, az iroda válaszlevélben küld értesítést a vásárlás további lépéseiről. A jegyek egységesen 13 000 forintba kerülnek.