Eto'o mégis az Anzsiba megy?

2011.08.21. 11:23

Egy lépéssel közelebb került Samuel Eto'o ahhoz, hogy az orosz futball élvonalában szereplő Anzsi Mahacskala játékosa, és  Dzsudzsák Balázs csapattársa legyen: a kameruni játékos kikerült az olasz Internazionale keretéből, amely vasárnap barátságos meccset játszik a görög Olympiakosz Pireusszal.

Eto'o kimaradását a hírügynökségek úgy értékelik, hogy a csatár átigazolásáról megegyezett az Anzsi az Interrel. Az elvi megállapodásról már korábban is hírt adott a nemzetközi média, az alkut azonban eddig késleltette, hogy a dagesztániak tulajdonosa, Szulejman Kerimov állítólag legfeljebb 24 millió eurót adna a háromszoros BL-győztes kameruniért, ugyanakkor az Inter 30 milliót szeretne érte kapni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla