Valter
15 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Beckham Los Angelesben marad

2012.01.19. 10:13

A 36 éves angol futballista megállapodott a Galaxy vezetőivel és az MLS-ben folytatja idén is.

David Beckham nem igazol Európába, hanem további két évig a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának játékosa marad. Az észak-amerikai profi liga, az MLS címvédője szerda este jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a 36 éves angol középpályással.

Nagyon fontos döntés volt ez a számomra - nyilatkozta a 115-szörös válogatott játékos. - Több ajánlatot is kaptam a világ minden tájáról az elmúlt időszakban, de továbbra is nagy kedvet érzek, hogy itt játsszak, mert a Galaxyvel szeretnék trófeákat nyerni a jövőben is.

Beckham mindehhez hozzátette: komoly szerepet játszott döntésében, hogy családja nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, s kedve van ahhoz, hogy még népszerűbbé tegye a játékot az országban.

A Manchester United és a Real Madrid korábbi labdarúgójának tavaly év végén járt le öt évre szóló korábbi szerződése a kaliforniai csapatnál. A játékos legkitartóbb kérője a Paris Saint-Germain volt, ám Beckham végül visszautasította a franciák ajánlatát annak ellenére, hogy az a Carlo Ancellotti a vezetőedző Párizsban, akivel az AC Milannál dolgozott együtt, amikor kölcsönben szerepelt az olaszoknál.