Gyöngyi
4 °C
14 °C

Mancini büszke a Manchester City szezonjára

2012.05.05. 09:32

Rendkívül büszke a Manchester City szezonjára Roberto Mancini vezetőedző, függetlenül attól, hogy csapata megnyeri az angol bajnokságot vagy sem. "Még két meccs hiányzik a bajnoki címhez, és a futballban bármi megtörténhet. A játékosaim nagyon keményen dolgoztak, nagyon büszke vagyok rájuk, és ezen sem változtat, hogy miként fejeződik be a szezon" - mondta az olasz tréner.

A Manchester City hétfőn, hazai pályán egy góllal legyőzte a városi rivális, és addig listavezető Unitedet, ezzel utolérte pontszámban, és jobb gólkülönbségével az élre került.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen helyzetbe kerültünk és megvan a lehetőségünk a bajnoki cím megszerzésére azok után, hogy nyolcpontos hátrányban is voltunk" - tette hozzá Mancini.

A City 1968 óta első bajnoki címét ünnepelheti, ha hátralévő két mérkőzését megnyeri. Most hétvégén az idény meglepetéscsapata, az ötödik helyen álló Newcastle United otthonában lép pályára, az utolsó körben pedig Buzsáky Ákosékat, a bennmaradásért küzdő Queens Park Rangerst fogadja.