Korán kell érkezni a FTC-Újpest meccsre

2013.03.08. 09:46

A Ferencváros labdarúgóklubjának vezetői arra kérik a szurkolókat, hogy lehetőség szerint minél korábban érkezzenek meg vasárnap az Újpest elleni bajnoki rangadóra.

A klub pénteki közleménye szerint a 16.30 órakor kezdődő találkozó előtt 14.00 órakor nyitják meg az Albert Stadion kapuit. Mivel az összecsapásra már minden jegy elkelt, arra kérik a drukkereket, hogy legalább másfél órával a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg. A rendezők kizárólag ebben az esetben tudják garantálni, hogy mindenki el tudja foglalni helyét a kezdő sípszóig.

A vendégszurkolók számára fontos tudnivaló, hogy nekik már az Újpest Városkapunál található P+R parkolóban kialakított ellenőrző-beléptető ponton alá kell vetniük magukat a jegyellenőrzésnek 14 órától. Ezután a rendőrség által kijelölt helyet már nem lehet elhagyni, az Újpest drukkerek innen együtt, külön metróval utaznak a találkozó helyszínére. Azok az újpesti szurkolók, akik a beléptető ponton nem vetik alá magukat az ellenőrzésnek és nem utaznak a két külön metró egyikével, nem tudnak bejutni az Albert Stadionba.  • Hírek
  • Csok