Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ancelotti jövőre is maradna a PSG-nél

2013.04.12. 17:32

Carlo Ancelotti, a francia labdarúgó-bajnokságban listavezető Paris Saint-Germain vezetőedzője a következő szezonban is a klubnál maradna.

„Eldöntöttem, hogy folytatni szeretném a munkát" – mondta pénteken az 53 éves szakember, akinek jelenlegi szerződése idén júniusban jár majd le. A mostani szerződése alapján a PSG jövőre is alkalmazhatja, ha a csapat a Ligue 1-ben az első három hely valamelyikén végez.

„A helyzet egyértelmű, mert az elvégzett munkámat a szezon végén értékelik majd" – mondta Ancelotti. Hozzátette, ha a párizsi egyesület vezetősége elégedett lesz a klub teljesítményével és ajánlatot tesz a folytatásra, akkor annak részéről nem lesz akadálya.

Az olasz sztáredző 2011 decemberében vette át a PSG irányítását, és az előző idényben második lett a csapattal a bajnokságban, a Bajnokok Ligája mostani kiírásában pedig a negyeddöntőben, az FC Barcelona búcsúztatta a PSG-t.