Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Amerikai szupertorna a Reallal és a Juventusszal

2013.04.17. 10:21

Olyan európai sztárcsapatok, mint a Real Madrid és a Juventus is részt vesznek azon a nyolccsapatos labdarúgótornán, amelyet júliusban az Egyesült Államokban rendeznek. A szervezők keddi tájékoztatása szerint a spanyol és olasz bajnoki címvédő mellett az Internazionale, valamint a tengerentúli profi bajnokság (MLS) címvédője, a Los Angeles Galaxy is indul az eseményen. Egyes értesülések szerint a másik négy együttes az AC Milan, a Galatasaray, továbbá az angol Premier League két élcsapata lesz.

Az európai klubok jelentős fellépési pénzért évek óta játszanak felkészülési mérkőzéseket az Egyesült Államokban, de a mostani újítás révén egy pénzdíjas, kieséses rendszerű tornán vesznek részt. Ahogy a szervezők fogalmaztak, egy kicsit a Bajnokok Ligája varázsát kívánják felidézni az előszezonban. A torna pontos menetrendje még nem alakult ki, de a döntőt Miamiban rendezik augusztus elején.